Jeg går

Jesu favn

Jeg går i dødens daler,
jeg kjenner syndens makt.
Men du min Herre taler
ditt ord: Det er fullbrakt.
Så kan all verden trykke
og gjøre meg så trett,
for da er du min lykke.
– Min vei er lys og lett.

Så gå en dag ad gangen,
med kraften fra ditt ord.
Snart skal jeg synge sangen
med jubel i ditt kor
som synger for din trone
i himlens rene glans.
– Der har jeg livets krone.
Der er min seierskrans.

Av Olav Nergård fra diktheftet “I Herrens hånd”

Stas med besøk

IMG_1085

“Se, så klissete mine fingrer er da!” Stas å ha besøk på familiebursdag på torsdag.

IMG_1078

Jubilanten bestemte kylling til middag, så tok vi kake og gele senere. Bestemor og bestefar fra Birkeland kjørte den lange veien for å være med!

IMG_1088

Glimt fra ytterdøra i ettermiddag.

Si So

Jentene fikk kurv i Etiopia-gave av bestemor og bestefar.

IMG_1089

Bestemor og Samuel spilte sjakk på iPad-en i kveld.

Signe 4 år!

???????????????????????????????

Signe er 4 år i dag, gratulerer til lillejenta vår som er blitt så stor! God kommentar ved frokostbordet i dag, da mamma`n påpekte at skorpa på brødskiva skal spises opp: “Godt jeg ikke er stor enda!”

Dagen har vi feiret med pakke på senga, sjokomelk til frokost, barnebursdag på ettermiddagen. De var 5 jenter fra barnehagen, og noen mødre som var her på kalas. Så gleder vi oss til besøk av bestemor og bestefar i morgen, som kjører helt fra Sørlandet.

IMG_1010

Sommerfest og grilling i barnehagen på Fagerhaug i går,  sola tittet fram litt!

???????????????????????????????

Barna og personalet i barnehagen stilte opp og sang et par sanger for oss foreldre og søsken, og Jorunn Værnesbranden, som er bestyrer, stilte opp med gitaren. Et litt sjenert smil på Signe, vi var jo mange som så på. Et lite loppemarked til inntekt for fadderbarnet i Moldova hadde de også.

IMG_1033

Gradering  på Taekwondo i går ettermiddag! Samuel har trent i ett år, nå var det stas å få gult belte. Solveig startet etter jul, og graderte nå opp til å få gul tigerstripe på det hvite beltet. Bra jobba begge to!

 

Mye spennende…

WP_20150607_17_00_56_Pro

I ettermiddag så vi våre gjester fra Mongolia vel avgårde på flyplassen her. Veldig hyggelig å treffe de fire som alle har sentrale stillinger i NLM Mongolia. Og kjekt at Amraa tok turen fra Namsos for å være sammen med gjestene i helga. De har fått et flott opplegg både i Oslo og Hamar, Ler og Trondheim.

 

???????????????????????????????

I helga var vi med på Regionårsmøte for NLM på KVT ved Trondheim. Mye program og mye folk! Temaet var: “Om jeg er liten eller stor”. Og som barnesangen sier det: “Om jeg er liten eller stor, så er det best for meg på jord, å høre Jesus til, og gå den vei han vil, det er det som gjør meg lykkelig!” Tar med et lite glimt fra flaggborgen på lørdagen, der barna våre var med.

IMG_0955

Søte kalver! På torsdag og fredag var jeg så heldig å få en tur til Val videregående i Nærøy. Deltok på torsdagsmøte, og hadde ord for dagen til de 100 flotte ungdommene på fredagsmorgen. Randi, ei god venninne av meg, jobber på Val, og veldig trivelig å besøke henne. Hun tok meg med rundt så jeg fikk sett både det ene og det andre på Val, blant annet det nye kufjøset, med melkerobot og silorobot. Skikkelig fancy! Og så glad i dyr som jeg er, var det bare å nytte anledningen til å klappe både hest, kopplam, nyfødte grisunger og kalver.