Gratulerer!

IMG_1822

I dag kom Bjørn Olav hjem etter en langtur til Gobi Altai, så da fikk vi feiret bursdagsbarnet litt på etterskudd. Godt å få deg hjem igjen!

Hurra for Samuel!

 

IMG_1776_2

Endelig ble det bursdag i huset! –  med pakker på senga, pølse til middag og bursdagsfest i kveld! Vi var 18 til sammen på selskapet, og Samuel hadde vært med å lage masse gele og en stor kake kvelden før. Du er en alle tiders gutt, og vi er veldig glad i deg!

Oppstart i Khovd

IMG_1641

Solveig fikk låne kamera, og tok et fint bilde av en heim vi besøkte en dag her i Khovd. De bor i en ger, som er et ulltelt. Godt å treffe igjen venner her. Vi har jo bodd i Khovd i litt over 3 år i forrige periode. Det tar litt tid å komme seg i orden, men vi er glad for at vi er på plass, og at storbagasjen kom sist mandag. Samuel og Solveig er godt i gang på skolen, og Signe blir gradvis mer kjent med dagmamman sin. Bjørn Olav er i gang med jobben som konsulent i helseprosjektet og jeg er så smått i gang med å studere språk.

IMG_1690

Så var vi på hårklippefest sist mandag, til et par tvillinger. “Mamma, kan de ikke klippe mitt hår og?” spurte Signe da hun forsto at de fikk gaver og penger av de som klippet av en liten hårlokk og la i en pose. Solveig hadde også lyst til å delta med å klippe hår og gi gave, og det gikk fint.

IMG_5131

Vi hadde håpet at sommeren ikke var helt ferdig da vi kom, og vi har virkelig hatt noen varme, fine dager.  Nå var det bare12 grader i morges, men så skinte sola og det ble da over 20 grader likevel.

IMG_5254

Gøy nede ved elva i helga, der de tøffeste badet! Ikke helt varmt i elva lenger, spør du meg. Demning laget de også, og da ble det nesten som et lite basseng i en liten sideelv.

IMG_1701

Tar med et lite glimt fra i dag, der det var en stor begivenhet i Bayariin Medee-kirka som vi går i. Boya, en lokal leder her, ble innviet til pastor. Et flott innvielses-møte først, og senere middag med taler og sang.