Vinterglimt

 

Nå var det skikkelig lenge siden sist oppdatering her på bloggen! Bruker nok facebook mere nå, og ellers har vi et infobrev vi sender ut med info som vi ikke kan legge ut her i det åpne internett-rommet. Send oss en mail om du ønsker infobrevet! Det er kaldt her nå i januar, men bare sånn 20 minus. Ganske greit det! Var ute på skøyteisen her på et vann i nærheten en lørdag. Nydelig natur!

Vi har ikke så mye snø, men is har vi masse av!

Elevkonsert på en skole i nærheten, mye glede og engasjement. Jeg prøver selv å lære meg å spille på “dombra” – en slags gitar med to strenger. Jeg studerer fortsatt et minoritetsspråk deltid, og synes det er meningsfullt.

Vi hadde spart noen ferieuker til vinteren, og reiste til varme Thailand. En helt herlig juleferie sammen med Bjørn Olavs foreldre. Godt å reise bort en tur, og godt å være hjemme i Khovd igjen.